Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.09. 16:39

A bronz csak tető alatt csillogott

<p>December első napján fényár költözött a megyeszékhely főterére, vidám bódékkal népesült be a Kossuth tér. Megkezdődött a karácsonyig tartó versenyfutás az ajándékokért. <DIA alt="A bronz csak tető alatt csillogott 2007.12.09." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_bronz_csak_tet__337__alatt_csillogott_200/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="A bronz csak tető alatt csillogott 2007.12.09." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Minden vásárlásra csábít, a hangulat, a jó idő, a finom ételek és italok, no meg a kedves vásárlók és persze a színpadi produkciók is. Bronzvasárnap mindennek ellenére kicsit haloványra sikeredett. A belvárosban nem tolongtak az emberek, a vásárlók úgy tűnik másfelé vették az irányt.

A bevásárlóközpontok, nemrég nyílt áruházak, a pláza parkolója viszont arról árulkodott újfajta vásárlási szokások vannak kialakulóban. A bronz szebben csillogott zárt helyen a fényben, ahol senkinek nem kell az időjárás elemeivel bírkózni, ahol nem fúj szél, nem esik az eső. Viszont a forralt bor illata sem száll, s a hazafelé készülődő Mikulással sem lehetett találkozni.

- Pók Viktória -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!