Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.23. 14:43

Árokba sodródott egy autó a 4-es főúton

<p>Nyírbogdány - Egy személy szenvedett könnyű sérülést, amikor péntek délután autóval egy árokba sodródott a 4-es főúton a 291-es km szelvény közelében Nyírbogdánytól mintegy 400 méterre. <DIA alt="Árokba sodródott egy autó a 4-es főúton" height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_rokba_sodr_dott_egy_aut__a_4_es_f__337__to/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Árokba sodródott egy autó a 4-es főúton" src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A>&#160;</DIA><A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-arokbamozi_PS.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Egy Suzuki típusú személygépkocsi tartott a 4-es főúton Nyírtura felől Székely irányába péntek délután. Az autó a 291-es km szelvény közelében Nyírbogdánytól 400 méterre az úton megcsúszott, majd a jobb oldali padkára sodródott.

A sofőr higgadt maradhatott, mert az autót úgy kormányozta, hogy az végül nem borult fel, így a bent ülők közül egy személy szenvedett könnyű sérülést, noha az anyagi kár jelentősnek tűnt. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására.

 

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!