Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.04. 08:04

Halálos közlekedési baleset Fábiánházán

<p>Fábiánháza - Halálba száguldott (Fábiánháza)<br /> Vasárnap hajnali 4 órakor Fábiánháza területén egy helybeli fiatalember<br /> által vezetett személygépkocsi megcsúszott a nedves úton és az út<br /> menti fáknak csapódott.</p>

Az autóban egyedül ülő 21 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A szakértők bevonásával folytatott rendőrségi vizsgálat jelenlegi adatai szerint a baleset az útviszonyoknak nem megfelelő sebességválasztás miatt következett be - tájékoztatta olvasóinkat Fülöp Gergely r. fhdgy. Az MRFK sajtóreferense.

- Pusztai Sándor -

Kapcsolódó cikkek:

Elgázolta, otthagyta
Tornyospálca - Egy ismeretlen rendszámú gépjármű gázolt el egy gyalogost Tornyospálca belterületén, majd elhagyta a helyszínt. A gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

Oszlopnak ütközött egy autó Nyíregyházán
Nyíregyháza - Egy személy megsérült kedden reggel, amikor autójával villanyoszlopnak ütközött Nyíregyházán, miután egy másik gépkocsival koccantak össze.  
Kerékpárost gázoltak
Nyírtura - Egy kerékpárost ütöttek el egy terepjáróval. 
Balesetveszélyes potyadékok
Nyíregyháza - Az őszi mezőgazdasági munkák idején gyakorta tünnek fel traktorok és más erőgépek az utakon. Bár előírás nekik az abroncs tisztítás és a munkaeszközök összerendezése nem mindig teszik ezt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!