Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.30. 10:05

Besurranó tolvaj járt Nyíregyhán és Nyírtelken

<p>Nyírtelek - Egy nyírteleki ház nyitott ajtaján surrant be két személy csütörtökön napközben. Amikor az otthon tartózkodó idős hölgy észrevette a tetteseket, azt mondták, hogy tyúkot akarnak venni</p>

Addigra viszont az egyik szobából eltulajdonítottak 14.000 forintot. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai rövidesen elfogták a lopással megalapozottan gyanúsítható 30 éves férfit és 14 éves fiút. A gyanúsítottak beismerő vallomásukban elmondták, hogy lopási szándékkal olyan házat kerestek, melynek nem zárták be az ajtaját. Az eltulajdonított pénzből valamennyit már élelmiszerre költöttek, a maradékát lefoglalták tőlük.

A hasonló bűncselekmények megelőzése érdekében a rendőrség azt tanácsolja, hogy lakásukat még akkor is tartsák kulcsra zárva, ha otthon tartózkodnak!

Besurranó tolvaj járt egy Nyíregyháza belvárosában található üzletben is 29-én délután. Míg az ott dolgozó fiatal nő a hátsó helyiségben egy ügyféllel foglalkozott, az ismeretlen tettes a pult kb. 150.000 forintot lopott el.

- Fullajtár András - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!