Helyi közélet

2015.07.18. 12:43

Reskontó

<em>Persze lehetne elégedetlenkedni, és talán részben joggal, mégis azt hiszem, nincs értelme. Igenis biztató eredmény az a 2–2-es döntetlen, amelyet a DVSC-TEVA elért az Európa Liga második selejtezőkörének első mérkőzésén a lett Skonto FC ellen Rigában</em>. Szabó Dóra írása.

Persze lehetne elégedetlenkedni, és talán részben joggal, mégis azt hiszem, nincs értelme. Igenis biztató eredmény az a 2–2-es döntetlen, amelyet a DVSC-TEVA elért az Európa Liga második selejtezőkörének első mérkőzésén a lett Skonto FC ellen Rigában. Szabó Dóra írása.

Négy magyar focicsapat indult harcba idén a nemzetközi kupákban, a Videoton a Bajnokok Ligájában, az MTK, a Ferencváros és a Loki az Európa Ligában. Nézzük, hogyan állunk jelenleg: a BL selejtezőjének második fordulójában miniszterelnökünk, Orbán Viktor egyik kedvenc hazai együttese, a Vidi egy kínkeservesen kiharcolt, soványka 1–0-t ért el legutóbb a walesi The New Saints otthonában. Az MTK 3–1-es összesítéssel búcsúzott a szerb Vojvodinával szemben már az EL első körében. A Fradi, a nemzet csapata, hazai pályán 1–0-ra kikapott a bosnyák Zeljeznicartól az EL-ben. Az oly sokszor lesajnált piros-fehérek pedig jó eséllyel pályáznak a továbbjutásra. Sokan, sok helyen cikkeztek már arról, melyik klub mennyi pénzből gazdálkodhat. Tudnivaló, hogy a Debrecen nem áll túl jól ezen a téren, ennek ellenére mégis ez az az együttes, mely az elmúlt évtizedben maradandót alkotott az NB I-ben és az európai kupasorozatokban is. Esetleg ideje lenne nem mindig a negatív dolgokra koncentrálni, hanem értékelni azt, ami van. Úgyhogy irány a fogadóiroda, tegyen mindenki a Lokira a visszavágón! Csak aztán el ne vesszen az a fránya reskontó…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában