Sport

2019.07.29. 10:02

Veszprém királyaivá avanzsált debreceniek

Az Országos Rallye Bajnokság egyetlen murvás talajú versenyét rendezték meg július elején, ahol a Bereczki Norbert-Géczy Tamás kettős egy a Tagai Racing Peugeot 208 R2-es versenyautójával álltak rajthoz. A debreceni versenyzők már a verseny előtt egy nagyobb lélegzetvételű teszten szoktatták magukat a meleghez és a porhoz, ami rendkívül sikeresnek volt mondható.

A 125 km gyorsasági szakaszok 99 százalékát sikerült kategória elsőként abszolválni, ugyanis az utolsó szakasz előtt a több mint 3 perces előny megkövetelte a sikeres célba érkezést, amiért a fiúk csak átgurultak a legvégső szakaszon.

Minden klappolt

Bereczki Norbert így értékelt a viadal után: – Rendkívül izgalmas eseménydús versenyen vagyunk túl, ahol, többnyire minden klappolt, bár voltak technikai problémáink, fékhiba is hátráltatott, de egy igazán sikeres versenyen vagyunk túl. Amennyire tudtuk a nézőket is igyekeztünk kiszolgálni látványos és egyben gyors autózással, aminek meg is lett az eredménye. Végül a RC kategória élén, illetve az ORB összesített 12. helyén a legjobb kétkerékhajtásúként végeztünk.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!