Sport

2019.05.03. 13:02

Szinte az életéért játszik a Balmaz

Balmazújváros - Ahhoz, hogy ne kerüljön még nagyobb veszélybe a Balmazújváros, nyernie kellene Tiszakécskén.

Balmazújváros - Ahhoz, hogy ne kerüljön még nagyobb veszélybe a Balmazújváros, nyernie kellene Tiszakécskén.

Továbbra is gödörben van az NB II-ben szereplő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, az újvárosiak legutóbb szerdán hazai pályán szenvedtek 2–0-s vereséget a feljutásért harcoló Kaposvártól. Mindez azt jelentette, hogy immáron nyolc bajnoki óta nem tudott pontot szerezni Toni Golem legénysége, amely most már csak több győzelme miatt előzi meg a hajdú-bihariakkal azonos pontszámmal rendelkező, de már kieső helyen álló Mosonmagyaróvárt.

Kimaradt helyzetek

A klub honlapjának a horvát vezetőedző értékelt.

„Az első félidőben úgy játszottunk, ahogy azt terveztük. Megvoltak a lehetőségeink, fel voltak építve a támadásaink. Sajnos az ellenfél az első alkalommal gólt szerzett, ahogy a tizenhatosunkon belülre került. A második játékrészben sem volt a játékkal gond, csak megint a gólszerzéssel. Kiegyenlített mérkőzés volt, ám megint egy rögzített szituációból kaptunk gólt. Úgy tartom, hogy semmi sem történik véletlenül. Azt nem tudom, hogy hány lehetőség kell még nekünk, hogy gólt lőjünk. Az viszont egyértelmű, hogy a Kaposvár sem azért van ott a tabellán, ahol, és mi sem. Ki kellene jönnünk minél előbb ebből a régóta tartó rossz periódusból, de ha nem használjuk ki a helyzeteket, akkor sajnos igen ilyen helyzetbe kerülünk” – fogalmazott Toni Golem, akitől azt is megkérdezték, mit mondott a játékosoknak a mérkőzés után.

„Nem egyszerű. Nem mondhatom, hogy nem tartották volna be a taktikát, nem lettek volna fegyelmezettek, vagy nem küzdöttek. Elmondtam, hogy továbbra is minden a mi kezünkben van. Ha viszont a minőségi játék nem fog párosulni a küzdőszellemmel, akkor nem fogunk győzni legközelebb sem” – fogalmazott Golem.

Az újvárosiak vasárnap 17 órától a 36. fordulóban a már biztosan bent maradt Tiszakécske otthonában játszanak.

A szakember elmondta mentálisan és fizikálisan is fel kell frissíteni a csapatot, és kielemzik a Tiszakécskét. A legfontosabb pedig a megfelelő regeneráció lesz.

HBN


[related-post post_id="4223408"]

[related-post post_id="4222849"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!