Sport

2019.04.02. 13:59

Hosszú Katinka elbúcsúzott

Budapest - Meglepő döntésre szánta el magát a háromszoros olimpiai bajnok úszó.

Budapest - Meglepő döntésre szánta el magát a háromszoros olimpiai bajnok úszó.

Rengetegen követik a különböző közösségi oldalakon Hosszú Katinkát. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő roppant aktív virtuális életet él, mindennap jelentkezik valamilyen poszt­tal. Sokan merítenek erőt és inspirációt a sportolóból.

Már csak emiatt is volt olyan meglepő a bejelentés, melyet maga Hosszú Katinka tett közzé hétfőn; az elmúlt napokban a debreceni úszó országos bajnokságon remeklő Hosszú Facebook- és Instagram-oldalán informálta követőit, hogy hamarosan mindkét profilját törölni fogja. „Úgy döntöttem, hogy letörlöm az összes közösségi oldalamat a mai napon. Köszönök mindent! Sziasztok!” – írta. Négy órával a poszt után már majdnem ötszáz hozzászólást fűztek a hírhez, volt, aki viccesen megjegyezte, akkor az utcán követi majd Hosszú Katinkát.

Mint kiderült, aggodalomra nincs ok, a hírek szerint csupán áprilisi tréfáról van szó. Egy biztos, Hosszú ismét alaposan felkavarta az állóvizet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!