Sport

2019.04.05. 10:42

Félezren rúgták a bőrt

Balmazújváros - Három ország csapatai mérették meg magukat Balmazújvárosban.

Balmazújváros - Három ország csapatai mérették meg magukat Balmazújvárosban.

Március 22-től 24-ig nagyszabású nemzetközi gyermek-labdarúgótornának adott otthont Balmazújváros. A Böszörményi úti sportcentrumban a 2010–11-es korosztályban 44 csapat versenyzett a Balmaz Sütöde Kft. által támogatott kupákért és különdíjakért.

Nagy érdeklődés

A hajdú-bihari egyesületek – Debreceni Labdarúgó Akadémia, Debreceni Sportiskola, Olasz Focisuli és a Balmazújvárosi FC – mellett többek között a Ferencváros, az Újpest, a Budapest Honvéd, az MTK, a MOL Vidi, a DVTK, a Nyíregyháza, az Eger, valamint a Kisvárda képviselte a magyar színeket.

A nemzetközi tornára Ukrajnából az Ungvár és a Munkács, Romániából pedig a Nagyvárad, a Kolozsvár, a Csíkszereda, a Szatmárnémeti, a Sepsiszentgyörgy és a Marosvásárhely korosztályos csapatai érkeztek megmérettetni magukat. A három nap alatt mintegy félezer gyerek rúgta a bőrt a sportcentrumba szép létszámmal kilátogató érdeklődők előtt. A díjakat dr. Tiba István országgyűlési képviselő, a Balmazújvárosi FC elnöke és Fülep Zsolt, a kupanévadó cég tulajdonosa adta át.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!