Sport

2019.03.05. 09:03

Többre hivatott a DEAC

Debrecen - Maguk a játékosok sem elégedettek a teljesítményükkel, de azon vannak, hogy javítsák a hibákat.

Debrecen - Maguk a játékosok sem elégedettek a teljesítményükkel, de azon vannak, hogy javítsák a hibákat.

Nem folytatódott éppen álomszerűen a DEAC szereplése az NB III. Keleti csoportjában: a 17. fordulóban, a tavaszi nyitányon hazai pályán indult harcba Sáfár László alakulata, a nagy rivális Tiszaújváros látogatott az Egyetemi Sporttelepre.

Pap Zsolt rögtön a harmadik percben vezetést szerzett a vendégeknek, az előnyt Nagy Dávid duzzasztotta kétgólosra a 10. minutumban. Lüktető játékot hozott a felek összecsapása, a debreceniek mindent megtettek, hogy legalább egy pontot otthon tudjanak tartani, azonban igyekezetük nem párosult eredményességgel. Ráadásul tíz emberrel fejezte be a meccset a DEAC, miután Kiss Lászlót a 85. percben kiállította a játékvezető. Így a szép számmal kilátogató közönség csalódottan volt kénytelen hazatérni.

Rosszul kezdtek

A találkozó után a Debrecen középpályása, Balogh Krisztián is csak szűkszavúan értékelt. – Fáradtan kezdtünk, mintha fejben nem lettünk volna ott, hamar gólt is kaptunk, utána még nehezebb lett. Holott a felkészülésünk remekül sikerült, a rajt mégsem jött össze. A célunk, hogy ott legyünk az első nyolcban, amiért mindent meg is fogunk tenni. Az viszont pozitív volt, hogy sokan kilátogattak a meccsünkre, bízom benne, a jövőben jó eredményekkel tudjuk majd meghálálni a bizalmukat – fogalmazott Balogh.

A korábbi lokista, Máté Péter sem volt elégedett. – Az első húsz percet nagyon elrontottuk, hamar kétgólos hátrányba kerültünk. Ahogy a második félidőt kezdtük, úgy kellett volna az elsőt is. A szünet után már megvoltak a helyzeteink, az egyenlítés is benne lehetett volna. Elég parázs hangulatú meccsen vagyunk túl. Jó lett volna győzelemmel kezdeni, de nincs idő búslakodni, a hibákat kielemezzük, és megyünk tovább. Többet vártam magunktól, ennél többre vagyunk hivatottak, s be is fogjuk bizonyítani! – jelentette ki a rutinos belső védő.

A DEAC 17 kör után 24 ponttal a tabella kilencedik helyén áll, vasárnap 14.30-tól pedig a Nyírbátor otthonában próbálnak szerencsét a cívisvárosiak.

SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!