Sport

2019.03.19. 13:49

Negyvenévesen már nem a diszkókat járja

Debrecen - A Loki exjátékosa, Bodnár László megnősült, és gyermeke született, ezért már nem DJ, hanem edző.

Debrecen - A Loki exjátékosa, Bodnár László megnősült, és gyermeke született, ezért már nem DJ, hanem edző.

Pár hete betöltötte negyvenedik életévét a DVSC egykori jobbhátvédje, Bodnár László. Ennek kapcsán kerestük meg a 2009-ben a Lokival a Bajnokok Ligája főtábláján is szerepelt „Bocit”, aki néhány éve DJ Hooper néven a diszkók világában szolgáltatta a muzsikát.

Megnősült, gyereke van

– Megnősültem, és gyermekem született, ez alaposan megváltoztatta az életemet, de ez így van jól. Bárcsak hamarabb lettem volna apa, azt szoktam mondani, de persze, ez sohasem késő – mondta el a Hajdú-bihari Naplónak Bodnár. – Ami a DJ-skedést illeti, azzal felhagytam pár éve, az éjszakai életnek a magánéletemben bekövetkezett változások miatt immáron vége, már csak hobbiszinten kevergetem a zenét, szóval az éjszakázás a gyerek és az asszony miatt kilőve – árulta el a sportoló, aki ma is aktívan rúgja a labdát a megyei első osztályban szereplő Mándok együttesében, mellette pedig a Kisvárda U16-17-es fiataljainak pályaedzője.

Nem járnak össze

– Az aktív focival még nem akartam felhagyni. A játék mellett nagyon élvezem az edzősködést is, azt már három éve művelem. Legutóbb az osztályozót elbuktuk, de idén már szeretnénk feljutni az NB II-be, ugyanis az NB III-at kinőttük. 15–0-kat játszunk, szóval ez már nem az igazi.

Nem tudom még, mit hoz a jövő, de nem kizárt, hogy maradok az edzői pályán”

– tette hozzá Bodnár, aki pályafutása során a Debreceni VSC mellett megfordult a Dinamo Kijev, az Arszenal Kijev, a Roda JC, a Red Bull Salzburg, a Pécsi MFC, a Nyíregyháza és a Várda SE csapataiban is.

A Levszki elleni, 2009-es szófia BL-playoff meccsen bombagólt rúgó jobbhátvéd az egykori cívisvárosi focistákkal nem tartja a kapcsolatot. – Nem járok össze a korábbi lokista játékostársaimmal – csak Böőr Zolival szoktunk beszélgetni –, és nincs szoros kötődésem most Debrecenhez. De ez csak véletlenül alakult így, és egyébként az öregfiúk teremtornákon össze szoktunk azért futni a DVSC-sekkel.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!