Sport

2019.03.02. 08:57

Nagyszerűen helytálltak a Szent József diákjai

Debrecen - Sérülések és betegség is nehezítette a debreceni fiatalok dolgát.

Debrecen - Sérülések és betegség is nehezítette a debreceni fiatalok dolgát.

Februárban a cívisváros adott otthont a 4. korcsoportos futsal országos döntőnek.

Az utolsó napokra a több mint 700 nevezett csapatból már csak a 20 csapat jutott be, méghozzá a megyék és Budapest legjobbjai. A megmérettetésen olyan kiemelkedő utánpótlás csapatok vettek részt, mint a Győr, Szombathely, Miskolc és a tavalyi győztes Felcsút.

Egy vereség

A hazai pályán szereplő Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium diákjai nem a legjobb előjelekkel vágtak neki a döntőnek, mert több futballistájuk is betegséggel küzdött, két játékosuk pedig el sem tudott menni a mérkőzésekre. Ezt tetézte az első nap végére egy-egy újabb beteg és sérült, amelynek fényében igen dicséretes az előkelő 5. hely illetve a gólkirályi cím, melyet Krajcsovics Ábel szerzett meg.

– A fiúk egy kicsit csalódottak voltak, hogy egyedül a legjobb négybe kerüléskor kaptak ki és mégis csak az 5. helyet sikerült megszerezniük. Ki tudja mi lett volna, ha minden játékosunk bevethető a tornán – tette fel beszámolójában a kérdést Vad Tibor testnevelő, a gárda felkészítő tanára.

A csapatot Lisztes Bence, Karmacsi Richárd, Krajcsovics Ábel, Kokovai Csongor, Horváth Gaudi Attila, Szakács Levente, Vaskó Aurél, Hegedűs Tamás alkotta. A fiúkat kísérő tanárként Vadné Markovics Viktória is segítette.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!