Sport

2019.03.06. 11:44

Az extrém sportok szerelmeseit lepik meg a Tócóvölgyben

Debrecen - Debrecen önkormányzata városi deszkás parkot építtet a Tócóvölgyben – számolt be róla az európai közbeszerzési értesítőben megjelent kiírást ismertetve a <a href="http://magyarepitok.hu" target="_blank" rel="noopener">magyarepitok.hu</a> építőipari portál.

Debrecen - Debrecen önkormányzata városi deszkás parkot építtet a Tócóvölgyben – számolt be róla az európai közbeszerzési értesítőben megjelent kiírást ismertetve a magyarepitok.hu építőipari portál.

Mint írják, Debrecen déli városrészében, a Jégcsarnok közvetlen környezetét sportos övezetté szeretnék átalakítani. Ennek részeként a Jégcsarnoktól nyugatra fekvő 5000 négyzetméteres területen egy extrém sportpályaként működő létesítményt alakítanak ki. A skateparkot bmx, dirtjump, gördeszka, görkorcsolya, roller és triál sportágakban lehet majd használni. Az új park több részből áll majd, vagyis mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!