Sport

2019.03.23. 20:39

„A mai napon majálishoz hasonló idő volt, ezt tükrözte a játék is”

Hajdú-Bihar - Egyetlen mérkőzést játszottak szombaton a labdarúgó megyei másodosztály északi csoportjának 18. körében.

Hajdú-Bihar - Egyetlen mérkőzést játszottak szombaton a labdarúgó megyei másodosztály északi csoportjának 18. körében.

Józsa SE–Tiszacsegei VSE 3–3 (2–2)

50 néző Vezette: Prezenszki M. (Juhász D.)

Józsa: Goron B. – Iványi D., Bazsó O., Papp R., Nyerges D., Szabó M., Borbíró D., Jóvér J. (Vecsei J.), Iványi Á., Kalina L., Brehószki B. Edző: Szabó László.

Tiszacsege: Árva L. – Gréz K., Vénig A., Szabados M. (Bodnár M.), Csernik J., Simon Z., Katona Cs., Draveczky L. (Tamon R.), Kovács A., Rézműves G., Csurgó Á. Edző: Sallai Szabolcs.

Gól: Borbíró D., Brehószki B., Kovács A.(ög), illetve Simon Z., Rézműves G., Csernik J. Jók: Iványi Á., illetve mindenki Ifi: 3–1.

Szabó László: A mai napon majálishoz hasonló idő volt, ezt tükrözte a játék is.

Sallai Szabolcs: Mind a két mérkőzésünkben van egy kis hiányérzetem. Az ifi csapata a már bajnok Józsa otthonában egy jó meccset játszott, de sajnos a végjátékot elbuktuk. A felnőtt csapat idegenben lőtt három góllal sem tudta hazahozni a három pontot. Kicsit elkapkodtuk a támadásaink befejezését, és a semmiből kaptuk a góljainkat. Gratulálok a Józsa ifjúsági csapatának a bajnoki címhez. További sok sikert a Józsának a felsőházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!