Sport

2019.02.01. 09:42

Második meccsüket is elveszítették a futsalosok

Córdoba - Turzó József szövetségi kapitány szerint játékban sikerült látható előrelépést elérni.

Córdoba - Turzó József szövetségi kapitány szerint játékban sikerült látható előrelépést elérni.

Második spanyolországi felkészülési mérkőzésén is alulmaradt a magyar férfi futsalválogatott, Turzó József tanítványai szerdán este 6–0-ra kaptak ki Córdobában.

A hat kulcsjátékost nélkülöző, több újoncot is bevető honi csapat már félidőben 3–0-s hátrányban volt, a szünet után pedig csak tovább nőtt a különbség. Ami öröm, hogy ismét pályára lépett a Berettyóújfaluból Rábl János és Takács Zoltán, mellettük pedig a DEAC-os Kondás Kristóf is szerephez jutott. Mint ismert, a magyarok kedden 7–0-ra maradtak alul a spanyolokkal szemben.

„Eredményben csak minimálisan javultunk egy nap alatt, játékban azonban sikerült látható előrelépést elérni, a mai találkozón volt karaktere a csapatnak. A játékosok mentálisan erősebbek voltak, tartalmasabb meccset játszottak, mint kedden. Ugyanakkor elég volt egy-egy kihagyás, és ezeket kíméletlenül kihasználták a hazaiak, így szoros mérkőzésre nem volt esélyünk. Tapasztalatszerzésnek kiváló volt ez a két találkozó” – olvasható Turzó József szövetségi kapitány értékelése az mlsz.hu-n.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!