Sport

2019.02.05. 14:29

Fradi: leszólták Dzsudzsit

Debrecen - A zöldek edzője nem finomkodott a volt Loki-játékossal.

Debrecen - A zöldek edzője nem finomkodott a volt Loki-játékossal.

Dzsudzsák Balázs szerződést hosszabbított klubjával, az egyesült arab emírségekbeli al-Ittihad Kalbával. Vasárnap jelentették be, hogy a 98-szoros válogatott labdarúgó megállapodását egy évvel meghosszabbították.

Sok volt neki?

Dzsudzsák Balázs szeptember közepén igazolt az al-Ittihad Kalbához, a magyar légiós eddig 11 mérkőzésen három gólt szerzett és két gólpasszt adott.

Az egykori Loki-játékosról a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov elárulta, a támadó pár hétig a Fradival edzett, ám azóta nem hallottak a szélsőről: „Dzsudzsákot kellene megkérdezni arról, hogy ő szeretne-e itt edzeni vagy játszani. Magas szintet képviselő játékos, rendkívül sikeres karriert tudhat maga mögött az orosz bajnokságban és a magyar válogatottban is. Amint látni lehetett, mi nagyon intenzíven próbálunk játszani. Lehet, ahogy látta az edzéseinket, úgy döntött, hogy ez túl sok neki – de ez az ő problémája, nem az enyém.”

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!