Sport

2019.02.22. 11:08

DVSC: nyáron távozik Anna Punyko

Debrecen - Harmadik debreceni szezonjának végén búcsúzik a Lokitól az orosz átlövő – jelentette be a DVSC Schaeffler honlapján.

Debrecen - Harmadik debreceni szezonjának végén búcsúzik a Lokitól az orosz átlövő – jelentette be a DVSC Schaeffler honlapján.

„Punya” 2016 nyarán szerződött a DVSC-hez, s első szezonja sikerült a legjobban. Ekkor 24 bajnokin 90-szer volt eredményes, s részese volt a Magyar Kupa bronzérem megszerzésének, a harmadik helyért vívott meccsen hét gólt lőtt a Dunaújvárosnak. A folytatásban egy makacs térdsérülés miatt már sokat hiányzott Anna, alig néhány héttel ezelőtt játszhatott újra tétmérkőzést.

Először is szeretném megköszönni a klubnak, az edzői stábnak, és a szurkolóknak, hogy feledhetetlenné tették az itt töltött három évemet, és hogy jóban-rosszban mellettem álltak”

– mondta el a Loki honlapjának Anna. „A következő szezontól egy új fejezet nyílik az életemben, de mivel az idénynek még nincs vége, száz százalékig a csapatomra koncentrálok, és minden nap azért dolgozom, hogy a Loki minél jobb eredménnyel zárja a bajnokságot. Hálás vagyok, hogy megismerhettem a várost, és fantasztikus embereket, akik körülvettek itt tartózkodásom során. Mindörökké Hajrá Debrecen!”


[related-post post_id="4147927"]

[related-post post_id="4147195"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!