Sport

2019.02.08. 17:25

DVSC: fontos győzelem lenne

Debrecen - A debreceniek Kisvárdára utaznak, és sikerük esetén megerősíthetik pozíciójukat a dobogón.

Debrecen - A debreceniek Kisvárdára utaznak, és sikerük esetén megerősíthetik pozíciójukat a dobogón.

Hazai döntetlennel kezdte meg szereplését a tavaszi szezonban a DVSC alakulata, a hajdúságiak hazai pályán értek el gól nélküli ikszet az Újpest ellen egy héttel ezelőtt.

Herczeg András legénysége sokkal jobban játszott a Nagyerdei Stadionban, azonban minden helyzetét elpuskázta.

Összeállt a védelem

– Véleményem szerint is mi voltunk azon a meccsen a jobbak, de ez sajnos az eredményben nem mutatkozott meg – fejtette ki véleményét Takács Tamás, a Loki támadója. – Minden lehetőségünk kimaradt, kétszer pedig a lécre lőttük a labdát, vagyis csak pár centin múlott a gól. Az újpestieknek emlékeim szerint csak egyetlen komolyabb lehetőségük akadt, ez is azt mutatja, hogy a védekezésünk rendben van mostanában. A múlt szombatival együtt zsinórban négy bajnokin nem kaptunk gólt – fogalmazott a debreceniek házi góllövőlistáját hat találattal vezető csatár.

A DVSC-re szombaton 17 órától idegenbeli meccs vár, az újonc Kisvárda vendégei lesznek Takácsék. – Ahhoz, hogy tartani tudjuk a harmadik helyet, na meg persze a szurkolóink és magunk miatt is, mindenképpen nyernünk kellene szombaton délután. Ez egy fontos győzelem lenne, de ne álltassuk magunkat, az újonc otthonában nem számíthat senki könnyű randevúra! Ha azt nyújtjuk, amit tudunk, minden esélyünk megvan a három pontra, de ehhez maximálisan ott kell lennünk fejben és fizikálisan is. Kielemeztük a kisvárdaiak játékát, kemény és veszélyes csapatról van szó, amely a télen még tovább erősödött az új igazolások által – fűzte tovább a gondolatfüzért Takács Tamás, aki szerint nem véletlen, hogy a Várda győzelemmel kezdte a tavaszt.

[poll id="1818"]

– Mivel Szombathelyen nyerni tudtak, arra lehet következtetni, hogy jól sikerült a felkészülésük és egyben van a gárda, bár ez utóbbit már ősszel is lehetett tudni. Kőkemény összecsapás várható, de bízom benne, hogy ezúttal jobban célzunk majd elöl, és akkor sikerrel térhetünk haza Kisvárdáról – reménykedett Takács.

TN


A találkozót szombaton 17 órától a Hajdú Online élőben közvetíti.


[related-post post_id="4133099"]

[related-post post_id="4135360"]

[related-post post_id="4133691"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!