Sport

2019.02.09. 12:14

Balmaz: nincs idő csüggedni, pontokat kell szerezni

Balmazújváros - Óváriék hiszik, jobbak annál, mint amit a tabella mutat.

Balmazújváros - Óváriék hiszik, jobbak annál, mint amit a tabella mutat.

Vasárnap hazai pályán próbálja kiköszörülni a gyirmóti csorbát a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese. A hajdúságiak 14 órától a Kazincbarcikát fogadják a városi stadionban a Merkantil Bank Liga legújabb fordulójában. Ráfér a javítás a hazaiakra, mert jelenleg a táblázaton a kiesést jelentő 18. pozíciót foglalják el.

Messze még a vége

Óvári Zsolt, a csapat Diósgyőrtől kölcsönkapott középpályása is sokkal többet várt a dunántúli összecsapástól.

– Az első félidőben úgy gondolom, végig partiban voltunk ellenfelünkkel, a második játékrészben meglátszódott, hogy ki is vezeti a bajnokságot jelenleg. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült meglepetést okoznunk, de nincs idő csüggedni, készülünk a következő mérkőzésekre. Pontokat kell szereznünk minél előbb. Messze van még a bajnokság vége és mindenki hisz benne, hogy jobbak vagyunk annál, amit a tabella most mutat. Keményen dolgozunk hétről hétre, így természetesen a Barcika ellen győzelmet várok, ez hazai környezetben amúgy is mindig fontos – vélekedett a klub hivatalos honlapján a játékos.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!