Sport

2019.01.12. 10:30

Osztályt váltott az Arany Bikák Dara Darts

Debrecen - Jól sikerült idény végére tették fel a koronát a debreceniek.

Debrecen - Jól sikerült idény végére tették fel a koronát a debreceniek.

December 8-án rendezték meg a Steel Nemzeti Csapatbajnokság döntőjét. Régiónkból az Arany Bikák Dara Darts Team harcolta ki a szereplést a harmadosztályú megmérettetésen.

A debreceniek csoportjukból két győzelemmel és egy döntetlennel csoportelsőként jutottak tovább az egyeneságra, ahol az Eger várt rájuk.

Az összecsapás hihetetlenül izgalmas lett, 8–8-as állásnál a Bikák részéről Papp István Zsolt, míg az egri Sárkányok közül Bajzát György állt a dobóléc mögé, hogy kettejük párharca döntse el a továbbjutás sorsát. Papp „Zsivány” Zsolt pedig minden rutinját kihasználva sima győzelmet aratott, így a Bikák már az elődöntőben találták magukat, ahol a Sport Dc csapata megállította a hajdúsági csapatot.

Feljutottak

A bronzmeccsen a Bikák minden maradék energiájukat felhasználva felülmúlták a budapesti Prince of Darts együttesét ezzel kiharcolva a bronzérmet, valamint első debreceni csapatként feljutottak a másodosztályba.

Az együttest Papp István Zsolt, Goron Gergő, Bartalos Barna, Szilágyi Ádám, Horváth Bence Adrián, Csécs Bálint, Szilágyi Martin, Szilágyi Attila és Gál Bence alkotta.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!