Sport

2019.01.11. 10:52

A Gabora-gálára készül a DVSC Öregfiúk

Debrecen - A tavalyi tornagyőzelem után ismét nyerni mennek Salgótarjánba.

Debrecen - A tavalyi tornagyőzelem után ismét nyerni mennek Salgótarjánba.

Már zajlik a 27. Gabora-gála szervezése; a találkozón a DVSC Öregfiúk csapata is részt vesz – írja a klub hivatalos honlapja. A salgótarjáni Városi Sportcsarnokban január végén rendezendő esemény jótékony célt is szolgál.

Önzetlenül mennek

„A gála kedvezményezettje a salgótarjáni Jó Pásztor Katolikus Óvoda közössége, velük karöltve azon fáradozunk, hogy ismét egy felejthetetlen napot szerezzünk a közönségünknek, támogatóinknak, és elérjük a célunkat, amely, mint mindig, nem más, mint a gyerekek támogatása. Ebben segítenek a részt vevő csapatok, játékvezetők, a fellépő művészek, akik önzetlenül jönnek már huszonhét éve” – mondta a nool.hu-nak Gabora János, a nemzetközi kispályás teremlabdarúgó-torna szervezője.

A DVSC Öregfiúk mellett a Ferencváros, a Pécsi MSC, az FC Dunaszerdahely, a Zalaegerszeg, a Szombathelyi Haladás, a Videoton és a Hotel Salgó vesz részt a tornán.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!