Sport

2019.01.13. 08:21

360 fokos videó: Ezrek izzadtak a FőnixFitten

Debrecen - Január 12-én, az újévi fogadalmak időszakában idén harmadik alkalommal rendezték meg Kelet-Magyarország legnagyobb sportrendezvényét, a FőnixFittet.

Debrecen - Január 12-én, az újévi fogadalmak időszakában idén harmadik alkalommal rendezték meg Kelet-Magyarország legnagyobb sportrendezvényét, a FőnixFittet.

Az esemény célja a sport, a mozgás és a testedzés népszerűsítése, illetve az egészségmegőrzés szerepének hangsúlyozása. Egyszerre szólt a sporttal most ismerkedő korosztálynak, a napi-, heti rendszerességgel mozgóknak és a dinamikus, együtt sportolásra vágyó családoknak is.

A nagyszínpadon tizenöt híres sportember -többek közt Katus Attila, Béres Alexandra és Sifter Tímea- tartottak csoportos edzéseket.

A testet megmozgató nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig pihenősarok várta.

Több, mint 40 kiállító, és 2500 vendég regisztrált be az eseményre- osztotta meg velünk Berettyán Nóra a Debreceni Sportcentrum projekt menedzsere. – Az elmúlt évek tendenciája azt mutatja, hogy egyre többen jönnek el, többen vásárolnak elővételben jegyet, ami azt mutatja, hogy készülnek, és várják az eseményt, aminek mi nagyon örülünk- fejezte be gondolatát a projekt menedzser.

- Hajdu Ágnes -


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


[related-post post_id="4104470"]

[related-post post_id="4104473"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!