Sport

2018.11.25. 19:24

DVSC vs. MOL Vidi FC - Edzői nyilatkozatok

Debrecen - A DVSC vs. MOL Vidi FC (0-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Marko Nikolic értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC vs. MOL Vidi FC (0-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Marko Nikolic értékelte a látottakat.

Herczeg András: A játék alapján rászolgáltunk volna egy pontra. Jól kezdtük a mérkőzést, voltak helyzeteink. Sajnos bizonyos helyzetekben kapkodtunk, ebből kaptunk gólt. A második félidőben sokszor ott voltunk a kapu előtt, nem tudtuk az ellenfél kapuja előtt feltenni az I-re a pontot. A csapat nem érdemelt vereséget. A Vidi igazolta, hogy nagyon jó csapat. Összességében jó teljesítményt nyújtott a csapat.

Marko Nikolic: Gratulálok mindkét csapat játékosainak, mert jó mérkőzést vívott a két csapat. Gratulál a játékosainak, nagyon fontos 3 pontot szereztünk. Első félidőben korrekt játék volt, eldönthettük volna a meccset. A második félidő annyira nem volt jó, a Debrecen több helyzetet dolgozott ki, de azért mi is a kapu elé tudtunk kerülni. Nehéz sorozat elején vagyunk, az első két mérkőzésünket, igaz 1-0-ra, de meg tudtuk nyerni.


[related-post post_id="4060945"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!