Sport

2018.11.25. 17:23

"A remény hal meg utoljára"

Hajdú-Bihar - Mutatjuk a megye II északi bajnokság 15. fordulójának vasárnapi mérkőzéseit, illetve az edzőket is megszólaltattuk.

Hajdú-Bihar - Mutatjuk a megye II északi bajnokság 15. fordulójának vasárnapi mérkőzéseit, illetve az edzőket is megszólaltattuk.

Nyírmártonfalva SE–Polgári VSE 4–2 (2–0)

150 néző. Vezette: Percze Zs. (Pál G., Benedek Zs.)

Nyírmártonfalva: Fekete S. – Bodnár S. (Mezei S.), Kiss G., Tóth 2T., Dobrai G. (Bálega Cs.), Jónizs A., Tóth G. (Szemán T.), Szemán B. (Tóth T.), Szakály P. (Szemán 2B.), Konyári S., Szemán N. Edző: Konyári Sándor.

Polgár: Bodolai B. – Reszegi L. (Tesler M.), Murák K., Berki A., Molnár D., Tóth K., Nagy L., Bene L., Bozsányi T., Dobó V., Tóth A. Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Tóth T., Szemán N.(2), Szemán B., illetve Tesler M., Dobó V. Jók: Szemán N., Tóth T., illetve senki Ifi: 7–1.

Konyári Sándor: Felnőttünk a feladathoz. Az északi csoport két legjobb csapata feszült egymásnak. Színvonalas, intenzív, taktikailag érett mérkőzésen, melyen magabiztosan tartottuk a három pontot itthon. Szeretnénk kilépni a saját árnyékunk mögül. Az első lépést ma megtettük. A remény hal meg utoljára. Folytatás következik december 15-én.

Kövér Zsolt: Gratulálok Nyírmártonfalva csapatának. A mai mérkőzésen jobban tudtak teljesíteni mint a polgári csapat, de hozzá tartozik az is a mérkőzés eredményéhez, hogy nagyon sok hiányzónk, eltiltottunk és sérült játékosunk van. Köszönöm a játékvezetők őszi szezonban hozzátett munkáját a mérkőzésekhez. Szeretném megköszönni a szurkolóknak és a csapat támogatóinak is a bizalmát.

Nyíracsád Petőfi SE–Görbeházi K.S.E. 5–4 (4–1)

80 néző. Vezette: Gálfi F. (Pocsai G., Karasi T.)

Nyíracsád: Klenik D. – Keczán K., Bak D., Béres Cs. (Maczó Cs.) Csecsődi I., Rózsa N., Gugg K., Lakatos M., Balogh T., Kovács M. (Szabó Zs.), Csík R. Edző: Kedves György.

Görebháza: Szilágyi K. – Nagy Cs., Toronyai L., Tóth A., Hajdu R. (Halász Á.), Siket Gy., Fábián Sz., Tóth P., Kurucz L. (Ronkovics T.), Nyakas R., Csele G. Edző: Ronkovics Tamás.

Gól: Csecsődi I.(3), Balogh T., Rózsa N., illetve Nagy Cs.(2), Nyakas R., Halász Á. Jók: mindenki, illetve senki Ifi: 1–3.

Kedves György: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Az első félidő végére magabiztos előnyt szereztünk, de sajnos a második félidő elején az öltözőben maradtunk. Ekkor az ellenfél kiegyenlített, és ez csapatunk erejét mutatja, hogy ezután is képesek voltunk felállni és megnyerni a mérkőzést. További sok sikert a Görbeháza csapatának.

Ronkovics Tamás: Ismét úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy szoktuk, álmosan és gyengén, ennek meg is lett az eredménye, vezetést szerzett a hazai csapat. Ezt követően már csak loholtunk az eredmény után. Gratulálok Nyíracsád csapatának. Reméljük, hogy ezzel befejeződött az őszi szezon. Minden sportszeretőnek kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok.


[related-post post_id="4060487"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!