Sport

2018.10.26. 14:18

DVSC: látunk-e újra csodagólt?

Debrecen - Ritka futballcsemegében lehet részünk a szombaton délután öt órakor kezdődő DVSC-Puskás Akadémia élvonalbeli labdarúgó mérkőzésen.

Debrecen - Ritka futballcsemegében lehet részünk a szombaton délután öt órakor kezdődő DVSC-Puskás Akadémia élvonalbeli labdarúgó mérkőzésen.

Nemcsak az előző forduló, hanem talán a bajnokság első harmadának legszebb góljait szerző két játékos és legutóbb győztes csapataik szállnak harcba egymással a Nagyerdei Stadionban.

A Loki Bódi Ádám utolsó másodpercekben, szögletből elért csodagóljával nyert a Paks ellen, míg Hegedűs János a Puskás Akadémia győztes találatát a saját térfeléről kapuba ívelve szerezte a Fradi ellen! Mindkét produkció feledhetetlen volt!

Vajon ők ketten, vagy társaik képesek lesznek-e hasonlóan látványos jelenetre az egymással szembeni, hétvégi csatában?

Vajon folytatja-e jó sorozatát a Loki, és – mint ahogy az első fordulóban Felcsúton – újra legyőzi-e alsóházi ellenfelét?

Vajon a 12. fordulóban hogy fog változni a bajnoki táblázat besűrűsödött élmezőnye, ahol a 2. helyen álló (20 pontos) Honvédot és a 8. Újpestet mindössze 4 pont választja el! A DVSC 17 egységgel hatodikként ékelődik közéjük.

Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolása miatt is érdemes jegyet váltani a várhatóan jó időben sorra kerülő, izgalmasnak ígérkező meccsre, amelyre érdemes elővételben megvenni a belépőket - online, vagy a DVSC Shopban – a tumultus elkerülése végett!

S ne feledjék; aki a jegyét, vagy bérletét felmutatja, szombaton (14 és 22 óra között) ingyen utazhat a DKV járatain, sőt kedvezményt is kaphat az állatkertben, valamint péntektől vasárnapig engedménnyel veheti igénybe a Debreceni Gyógyfürdő szolgáltatásait.

A szülők igazán kellemes, élménydús hétvégét szervezhetnek gyermekeik számára az őszi szünet kezdetén.


[related-post post_id="4029347"]

[related-post post_id="4027918"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!