Sport

2018.10.03. 14:07

Az éllovashoz látogat a Loki

Debrecen - Nehéz mérkőzés vár a DVSC labdarúgócsapatára, ugyanis szombaton este fél nyolctól a bajnokságot vezető Ferencváros otthonában lép majd pályára.

Debrecen - Nehéz mérkőzés vár a DVSC labdarúgócsapatára, ugyanis szombaton este fél nyolctól a bajnokságot vezető Ferencváros otthonában lép majd pályára.

A zöld-fehérek jelenleg magabiztosan, 23 ponttal vezetik az OTP Bank Ligát, előnyük nyolc pont a második helyen álló Honvéd előtt, és tíz a Lokival szemben. Az idei szezonban még veretlenek, a kilenc meccsből hetet megnyertek, kétszer döntetlent játszottak.

A listavezetőnél nagy volt a játékosmozgás nyáron. Többek között a tavalyi gólkirály, Davide Lanzafame érkezett a Honvédtól, de az ifjú Sigér Dávidot is a keretében tudhatja a Thomas Doll helyébe lépő Szerhij Rebrov vezetőezdő, aki előzőleg a Dinamo Kijevvel ukrán bajnok volt. Priskin Tamás kölcsönbe a Haladáshoz igazolt, Gera Zoltán és Hajnal Tamás pedig visszavonult a zöld-fehéreknél.

A Fradi szombaton telt ház előtt 1-0-ra győzte le az ősi rivális Újpestet. A DVSC is nyert 3-1-re a Kisvárda ellen.

A Fradi és a Loki 91. alkalommal csap össze hétvégén, a mérleg 26 debreceni siker, 24 döntetlen és 40 vereség.

A DVSC drukkerei számára rendőri felvezetést is biztosítanak. Találkozási pont szombaton a Kerekharaszti pihenőnél lesz 15.30 és 17 óra között. A Budapesten élők a Lurdy ház parkolójában találkozhatnak, és onnan kísérettel mehetnek a Groupama Arénába.


Jegyinfó

A vendégszurkolók 2850 forintos jegyeiket már megvásárolhatják elővételben online a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon, vendég szurkolói kártya megadásával. A mérkőzés napján a Groupama Aréna kapui 17 óra 30 perckor nyitnak, akárcsak az egy vendégpénztár, ahol már vendég szurkolói kártya nélkül is lehet belépőt váltani. (X)


[related-post post_id="4002960"]

[related-post post_id="4001690"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!