Sport

2018.09.13. 14:05

Újpestre látogat a Loki

Debrecen - Egy hét bajnoki szünetet követően hétvégén folytatódik a bajnokság az OTP Bank Ligában, a DVSC az Újpest otthonában lép pályára szombaton 17 órakor.

Debrecen - Egy hét bajnoki szünetet követően hétvégén folytatódik a bajnokság az OTP Bank Ligában, a DVSC az Újpest otthonában lép pályára szombaton 17 órakor.

A lila-fehérek a Vidi elleni összecsapásuk halasztása miatt eddig hat mérkőzésen vannak túl a bajnokságban. Mérlegük egy győzelem, négy döntetlen és egy vereség, így a hetedik helyet foglalják el a tabellán. Egyetlen sikerüket a Kisvárda ellen érték el hazai pályán.

A DVSC jelenleg a negyedik helyen áll, legutóbb 1-1-es döntetlent játszott a Haladás ellen a Nagyerdei Stadionban.

A Loki és az Újpest szombaton 98. alkalommal mérkőzik meg egymással. A piros-fehérek 20-szor tudtak nyerni, 31 döntetlen mellett 46-szor kaptak ki a fővárosiaktól. A gólarány 192-124 az Újpest javára.

A meccsre elővételben már kaphatók a belépők a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon 1200 Ft-os jegyáron. Szombaton a Szusza Ferenc stadion kapui és a vendégpénztárak is 15 óra 30 perckor nyitnak.

A vendégszurkolók érkezésének megkönnyítése érdekében az autóval utazók felvezetését biztosítja a rendőrség a Labdarúgó úti vendégbejáratig, ahol zárt, felügyelt parkoló áll majd rendelkezésre. Azok a szurkolók, akik igénybe kívánják venni a felvezetést, 15.00 és 15.45 között gyülekezzenek az M3-as autópálya kerekharaszti pihenőjénél!


[related-post post_id="3981086"]

[related-post post_id="3980486"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!