Sport

2018.09.30. 21:09

"Egy hatalmas bomba góllal sikerült megszerezni a győzelmet"

Hajdú-Bihar - Mutatjuk a Megye II északi bajnokság 7. fordulójának vasárnapi mérkőzéseit és az edzők nyilatkozatait, valamint egy tegnapi mérkőzés kiegészített jegyzőkönyvét.

Hajdú-Bihar - Mutatjuk a Megye II északi bajnokság 7. fordulójának vasárnapi mérkőzéseit és az edzők nyilatkozatait, valamint egy tegnapi mérkőzés kiegészített jegyzőkönyvét.

Nyíracsád Petőfi SE–Polgári VSE 2–6 (0–2)

50 néző. Vezette: Német M. (Vadon T., Pál G.)

Nyíracsád: Klenik D. – Keczán K., Klenik Gy. (Béres Cs.), Csík R., Gugg K., Rostás R., Balogh T., Lakatos M., Szőke M., Kovács M. (Maczó Cs.), Csecsődi I. Edző: Kedves György.

Polgár: Bodolai B. (Bohács P.) – Vaszilkó A., Pók D. (Szarka Z.), Berki A., Dobó V., Csorba T., Nagy L., Polonkai L. (Rácz R.), Bozsányi T., Murák K., Tóth A. Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Balogh T., Rostás R., illetve Tóth A.(2), Bozsányi T., Dobó V., Polonkai L., Csorba T. Jók: Senki, illetve Csorba T., Tóth A. Ifi: 0–8.

Kedves György: A mérkőzést nagyon jól kezdtük. Harminc percen keresztül nyomás alatt tartottuk az ellenfél kapuját. A meccsnek  az ez utáni szakaszában kaptunk egy kontra gólt és innentől kezdve az ellenfél akarata érvényesült. Sajnos ezután már nem találtuk a saját játékunkat és az ellenfél magabiztosan nyert. Gratulálok a Polgár csapatának. További sok sikert kívánok nekik.

Kövér Zsolt: Gratulálok a játékosaimnak. Rutinosan megoldották ezt a mai feladatot. Tóth Attila klasszis módon futballozott a mai napon. Továbbra is ezen az úton szeretnénk haladni a csapattal együtt. Hajrá Piac!


Pentafrost SE–Józsa SE 1–0 (0–0)

150 néző. Vezette: Kertész F. (Kecskeméti K., Nyilas Z.)

Nyírmártonfalva: Fekete S. – Bodnár S. (Szemán T.), Szemán Ba., Kiss G. (Havrilla I.), Tóth T., Dobrai G. (Tóth 2T.), Jónizs A., Tóth G. (Szakály P.), Konyári S., Szemán Be., Szemán N. (Mezei S.) Edző: Konyári Sándor.

Józsa: Goron B. – Ale M., Szilágyi I., Iványi D. (Jóvér J.), Bazsó O., Papp R., Nyerges D. (Szabó M.), Kalina L., Bucskó I., Zabiák P., Brehószki B. Edző: Szabó László.

Gól: Dobrai G. Jók: Szakály P., illetve Goron B. Kiállítva: Zabiák P. Ifi: 3–1.

Konyári Sándor: Az első félidőben hatalmas mezőnyfölényben játszottunk, de ez csak labdabirtoklásban és helyzetekben mutatkozott meg, gólokban nem. A második félidőben engedtük feljavulni a vendégeket, akiket az extázisban lévő kapusuk tartott meccsben. Nehezen, de egy harminc centiről szerzett hatalmas bomba góllal sikerült megszerezni a győzelmet. Elnézést kérek a be nem állt játékosoktól, és gratulálok az ifinek a magabiztos győzelemhez.

Szabó László: A csapat fegyelmezett, jó játékkal megérdemelte volna az egy pontot. A kérdéses kiállítás viszont eldöntötte a mérkőzést.


Tiszacsegei VSE–Görbeházi K.S.E. 4–3 (2–1)

40 néző. Vezette: Varga Gy. (Darányi A., Katona D.)

Tiszacsege: Árva L. – Gréz k., Csurgó Á., Draveczky L., Bay B. (Bodnár M.), Csernik J., Simon Z., Nagy L., Rézműves G., Nemes M., Szalai M. Edző: Sallai Szabolcs.

Görbeháza: Szilágyi K. – Kiss K. (Kovács J.), Tornyai L., Tóth A. (Nagy Cs.), Hajdu R., Siket Gy., Kiss S., Ilyés Z. Csele G., Vajda S., Nyakas R. Edző: Ronkovics Tamás.

Gól: Csurgó Á., Simon Z., Nagy L., Csernik J., illetve Hajdu R.(2), Siket Gy. Jók: Mindenki, illetve Mindenki Ifi: 0–3.

Sallai Szabolcs: Nem igazán játszottunk jól a mai mérkőzésen, bár a góljaink nem voltak csúnyák. 4–1 után egy picit elszórakoztuk a mérkőzés végét és ha a Görbeházának kicsit több szerencséje van, akkor kiegyenlíthettek volna, de a szerencse mellénk állt és sikerült itthon tartani a három pontot. Tamon Rolandnak sok sikert a Németországi munkához. További sok sikert Görbeháza csapatának.

Ronkovics Tamás: Szeretnék gratulálni az ifjúsági csapatomnak a szép győzelemhez. A mai mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget, a döntetlen igazságosabb lett volna. Jól játszottunk, az utolsó pillanatig küzdöttünk, de a pontszerzésre az ellenfél kontrajátékával és a bírói tevékenységgel esélyünk sem volt. Ha egy rutinosabb bíró lett volna, akkor három tizenegyes szituációból legalább egyet biztos befújt volna, még a mérkőzés utolsó percében is. Sok sikert kívánok Tiszacsege csapatának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!