Sport

2018.09.09. 20:38

„A mai meccs színvonalától csak a játékosok pulzusszáma volt alacsonyabb”

Hajdú-Bihar - Vasárnap a Téglás és a Nyírmártonfalva csapata küzdött meg egymással a labdarúgó megye II-es bajnokság északi csoportjában, mutatjuk az eredményt és az edzők nyilatkozatait.

Hajdú-Bihar - Vasárnap a Téglás és a Nyírmártonfalva csapata küzdött meg egymással a labdarúgó megye II-es bajnokság északi csoportjában, mutatjuk az eredményt és az edzők nyilatkozatait.

Téglási VSE–Pentafrost SE 3–5 (1–2)

200 néző. Vezette: Varga Gy. (Lakatos G., Kovács A.)

Téglás: Zsiros V. – Móré B., Dancsi J., Szabó G. (Sigér S.), Horváth P., Papp F. (Kovács I.), Nagy M. (Jánosik G.)? Kovács Á., Nagy N. (Bucz Zs.), Danó H. (Kovács G.), Szőllősi L. (Kocsány Z.) Edző: Nagy Imre.

Nyírmártonfalva: Fekete S. (Sándor K.) – Bodnár S., Szemán B., Kiss G. (Havrilla I.)? Tóth T., Dobrai G. (Mezei S.), Jónizs A., Szemán B. (Bálega Cs.), Szakály P. (Tóth G.), Konyári S. (Szemán T.), Szemán N. Edző: Konyári Sándor.

Gól: Papp F., Sigér S., Jánosik G., illetve Tóth T.(2), Szemán B., Szemán N., Tóth G. Jók: Horváth P., Dancsi J., Papp F., Sigér S., illetve Senki Ifi: 5–5.

Nagy Imre: Jó iramú mérkőzésen az első félidőben több góllal kellett volna vezetnünk. A második félidőben rögtön gólt kaptunk és innen görcsössé, kapkodóvá vált játékunk. Fiatal csapatunknak a rutinszerzéssel kell még megbirkóznia. A tapasztalat döntött a vendégek javára, gratulálunk nekik.

Konyári Sándor: A mai meccs színvonalától csak a játékosok pulzusszáma volt alacsonyabb. Ritka gyenge, szinte nézhetetlen mérkőzést sikerült magabiztosan megnyernünk. Annak azonban jobban örülök, hogy majdnem a teljes keret a rendelkezésemre állt, és a cserék után is volt tartása a csapatnak. Ne bántsd a másikat, bíz benne, biztasd, csak így léphetünk előrébb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!