Sport

2018.08.26. 15:00

Győzelemmel hangolt a Loki

Debrecen - Akad még javítanivaló a Loki játékában, de nem hiányoztak a szép megoldások sem.

Debrecen - Akad még javítanivaló a Loki játékában, de nem hiányoztak a szép megoldások sem.

Egy héttel az új szezon előtt lejátszotta utolsó tesztmérkőzését a DVSC Schaeffler. Pal Oldrup Jensen csapata a Balmazújvárosban edzőtáborozó Metzingent fogadta a szombat este Hódosban. A német együttes elleni meccs főpróbának remek volt, hiszen egy jó ellenféllel szemben kísérletezhetett a debreceni szakmai stáb.

Fotó: Derencsényi István

Belealudt a meccsbe a Loki, már 4–2-re vezetett a Metzingen amikor felébredt a Debrecen és egy 5–0-s sorozattal maga javára fordította az eredményt. Aztán újfent a német együttes percei következtek, visszavette a vezetést a tavaly még piros-fehérben kézilabdázó Hársfalvi Júliát is soraiban tudó vendégcsapat, így két gólos német előnynél vonultak pihenőre a küzdőfelek (11-13).

A második játékrészt jól kezdte a Loki, de újra egyenlítettek a vendégek. A hajrában aztán a remek napot kifogó Kovács Anna vezérletével végül kicsikarta a győzelmet a DVSC (29-25).

HBN


DVSC Schaeffler–Tussies Metzingen 29–25 (11–13)

Debrecen, 400 néző. V: Pozdena E., Őri E.

DVSC: Triffa – Varsányi 3, Zamfirescu, Tóvizi 2, Deszpotovics 4, Grigel 3 (1), Vantara-Kelemen 6. Csere: Szabó D. (kapus), Kovács Anna 10 (3), Bulath, Arany, Bordás 1, Szabó P.

Metzingen: Roch – Zapf 6 (2), Kobilinszka 5, Amega 1, Behnke 2, Obradovics 3, Hársfalvi 4. Csere: Van de Polder (kapus), Minevszkaja, Kovács P. 2, Weigel, Beddies, Haggerty 2.

Kiállítások: 4, ill. 6 perc

Hétméteresek: 4/3, ill. 2/2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!