Sport

2018.08.28. 12:21

Ezúttal is ott lesznek a legjobbak Debrecen főterén

Debrecen - A magyar négyes tagjai Mohácsi Máté, Horváth Ákos, Kerpel-Fronius Balázs és Demeter Attila lesznek.

Debrecen - A magyar négyes tagjai Mohácsi Máté, Horváth Ákos, Kerpel-Fronius Balázs és Demeter Attila lesznek.

Augusztus 29-től szeptember 2-ig ismét 3×3 kosárlabda-rendezvények lesznek Debrecen főterén. Az öt napon át tartó programok második eseménye lesz a World Tour Masters, melyen a világ legjobb profi férfi csapatai küzdenek meg egymással.

A Debrecen Masters egy tíz állomásból álló sorozat ötödik helyszíne. Eddig négy kört rendeztek, a kanadai Saskatoonban, a cseh Prágában és múlt héten a svájci Lausanneban a világ legjobbjának tartott Novi Sad diadalmaskodott, míg az orosz Utsonomiyaban a tavaly Debrecenben berobbanó, idei világranglista vezető Liman nyert. Érdekesség, hogy ez a két csapat játszotta tavaly Debrecenben az elődöntőt.

A legértékesebb játékos

Bár a Debrecen Masters hivatalos programjára még várni kell, az már biztos, hogy a két újvidéki együttest ezúttal is láthatjuk a Nagytemplom előtt. A nagy esélyes Novi Sad egyébként egy helyen változtatott az előző évekhez képest, a magyar válogatott Ivosev Tamással erősített, aki a lausanne-i győzelem során a legértékesebb játékos díját is bezsebelte.

A rendezőnek járó szabadkártyát a Magyar Kosárlabda Szövetség a magyar válogatottnak adta, így augusztus 30-án és 31-én újra szurkolhatunk hazai csapatnak a profik között. A Team Budapest néven induló négyes tagjai Mohácsi Máté, Horváth Ákos, Kerpel-Fronius Balázs és Demeter Attila.

HBN


[related-post post_id="3963890"]

[related-post post_id="3960230"]

[related-post post_id="3959045"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!