Sport

2018.08.17. 22:22

„Le a kalappal a játékosok és a közönség előtt”

Debrecen - A DVSC vs. MTK (3-3) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Feczkó Tamás értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC vs. MTK (3-3) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Feczkó Tamás értékelte a látottakat.

Herczeg András: Nagyszerű mérkőzést játszottunk, sokat támadtunk, veszélyesen játszottunk, voltak helyzeteink. Három egyéni hibából kaptuk a gólokat, de lehetett látni a hozzáállást a futballistáimon, az utolsó pillanatig mentek előre, és sikerült is egyenlíteni. Mindkét csapat igazolta, hogy miért kezdte jól a bajnokságot, le a kalappal a játékosok és a közönség előtt. Nyerni szerettünk volna, de ma meg kell elégednünk a döntetlennel.

Feczkó Tamás: Megérdemelten egyenlített a Debrecen. Mérges vagyok a második gól miatt, 3–1-nél eldönthettük volna a mérkőzést, de visszahoztuk a meccsbe a Lokit, amely aztán jogosan egalizált. A kevesebb helyzetünkkel jobban sáfárkodtunk, mint a remekül játszó DVSC.


[related-post post_id="3955738"]

[related-post post_id="3955215"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!