Sport

2018.07.19. 12:39

Vajon mind a négy csapatunk továbbjut?

Ma este az Újpest és az FTC is csatlakozhat az eddigi továbbjutókhoz.

Ma este az Újpest és az FTC is csatlakozhat az eddigi továbbjutókhoz.

Eddig kettőből kettő a magyar csapatok mérlege az idei nemzetközi kupában.

A Budapest Honvéd összességében nagyon magabiztos, 5–2-es különbséggel lépett át a macedón Rabotnicki Szkopjén az EL-selejtező első fordulójában. A kispestiekre a második körben az azeri Qabala vagy a luxemburgi Progres Niederkorn vár. A párharc első meccsét a luxemburgiak 2–0-ra megnyerték, a visszavágót csütörtökön rendezik.

A BL-selejtezőben a Vidi FC egy nyögvenyelős mérkőzésen bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójába, mivel kedden 2–1-re nyert a luxemburgi F91 Dudelange ellen Felcsúton. A székesfehérváriakra a második körben a bolgár Ludogorec vár majd.

Nem lesz könnyű

Csütörtökön az egyaránt nehéz helyzetben lévő Ferencváros és Újpest próbálja meg kiharcolni a továbbjutást. A Duna World televízió mindkét összecsapást közvetíti: a Ferencváros mérkőzése 18.45-től, míg az Újpesté – amely az első mérkőzésen, hazai pályán 7–0-ra verte az északír Crusaderst – 20.45-kor kezdődik majd.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!