Sport

2018.07.10. 14:43

Junior kézilabda-vébé: együtt sikerülhet!

Debrecen - Most kezdődik csak igazán a vb, indul az egyenes kieséses szakasz.

Debrecen - Most kezdődik csak igazán a vb, indul az egyenes kieséses szakasz.

A hétfői szünnap után kedden a nyolcaddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek a 21. Női Junior Kézilabda Világbajnokságon.

Az akarat, és a csapategység a legnagyobb fegyverünk, amit ha tovább tudunk vinni a legjobb tizenhat közé, nem lehet problémánk"

– mondta el Klujber Katrin, aki a legutóbbi találkozónkon, a norvégok ellen száz százalékkal lőtte a hétmétereseket. Ellenfelünk, Szlovénia is a legjobb mutatóját a csapat összetartó erejéből meríti. Öt csoportmeccsükből kettőt megnyertek a szlovénok, bár épp a két kieső válogatott ellen (Chile, Kína), így a „B” csoport negyedik helyén végeztek.

Ismerős arcok

Nem ismeretlen Háfráék számára soros ellenfelünk, ugyanis a lányok már játszottak felkészülési mérkőzést dél-nyugati szomszédunkkal.

– A hibáinkat igyekszünk kijavítani, most már minden apró hiba végzetes lehet, ezzel tisztában vagyunk, ismerjük a szlovénokat, hiszen játszottunk velük edzőmérkőzést, nem lesz könnyű összecsapás, de a válogatottunk erőssége az egység, ha ehhez a debreceni közönség a hangulattal hozzáteszi azt, amit eddig, akkor együtt, közösen sikerülhet továbbjutni a legjobb nyolc közé – mondta el a magyar válogatott egyik leggólerősebb játékosa, Háfra Noémi.

A Magyarország–Szlovénia mérkőzés 16.15-től kezdődik a Főnix Csarnokban. A jegyeket a sorban állás elkerülése végett érdemes online megvenni. A jegy ára továbbra is lefogyasztható a szurkolói faluban. Továbbjutás esetén, szerdán a Horvátország–Románia mérkőzés győztesével játszana a magyar válogatott az elődöntőbe jutásért.

PI


[related-post post_id="3916239"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!