Sport

2018.06.21. 07:35

Szakértő szemmel: mára már mindenki megtanult futballozni

Debrecen - A korábbi kiválóságot, Bogdanovicsot nem lepte meg, hogy óvatosan kezdtek a csapatok.

Debrecen - A korábbi kiválóságot, Bogdanovicsot nem lepte meg, hogy óvatosan kezdtek a csapatok.

Ha csak teheti, minden mérkőzést megnéz a televízióban a szerb származású tréner, Bogdanovics Igor, aki Magyarországon megfordult a DVSC, a Budapest Honvéd, a Nyíregyháza, a Haladás és a Hajdúböszörmény csapataiban is. A 43 esztendős edző jelenleg a böszörményiek szakvezetője.

Érdekes a videóbíró

– A játék mellett a VAR-technológia is nagyon érdekessé teszi az oroszországi világbajnokságot – nyilatkozta az excsatár. – Sok tizenegyest láthattunk, amelyeknek több mint a felét a videóbíró segítségével ítélték meg. Szintén különleges, hogy potyognak az öngólok a meccseken. Egyébként számomra túl nagy meglepetést nem hozott a vébé, kivéve a németek vereségét Mexikó ellen és Lengyelország sima bukását Szenegál ellenében. Arra is számítottam, hogy az elején óvatosak lesznek a csapatok, nem akar senki fejjel rohanni a falnak. A nagy csapatok abban bíznak, hogy végül a kicsik elfáradnak és előbb-utóbb bedarálják őket.

Mára már mindenki megtanult futballozni, ezért eléggé kiegyenlített mérkőzéseket láthatunk, ráadásul akik kint vannak a tornán, nem véletlenül jutottak ki"

– fogalmazott a szakember, aki természetesen Szerbiának szurkol a vb-n.

– Győzelemmel kezdtek a fiúk, sikerült egy góllal legyűrniük Costa Ricát, de többet is rúghattak volna az első mérkőzésen. Nagyszerű egyéniségek alkotják a szerb válogatottat, akik mind erős bajnokságokban játszanak, és most a fegyelmezettségükre sem lehet panasz. Pénteken sorsdöntő találkozó következik Svájc ellen, ha nyerünk, megvan a továbbjutás. Ha vereséget szenvednénk, akkor Brazília ellen kellene javítani, amire nem sok esélyt látok – mondta Bogdanovics, aki a szerb szakmai stáb tagjai ellen játszott korábban, illetve csapattársak voltak.

TN


[related-post post_id="3897697"]

[related-post post_id="3897454"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!