Sport

2018.06.13. 17:42

Hangos sikert értek el a bodaszőlői fiatalok

Bodaszőlő - A hétvégén rendezték a IV. korcsoportos Labdarúgó Diákolimpia Országos Döntőjét.

Bodaszőlő - A hétvégén rendezték a IV. korcsoportos Labdarúgó Diákolimpia Országos Döntőjét.

A nyíregyházi megmérettetésen megyénket és egyben városunkat a bodaszőlői Zeleméry László Általános Iskola csapata képviselte.

A háromnapos küzdelem során legyőzték Békés, Tapolca és Körmend csapatait. Sajnos a negyeddöntőben 30 másodperccel a mérkőzés vége előtt a későbbi bajnok egyenlített, és a hétméteres párbajban jobbnak bizonyult. Az együttes az ötödik helyért lejátszott mérkőzésen fölényes 9:0-s győzelmet aratott. A sikeres szereplés országos elismerést hozott, az iskola csapata bekerült a legjobbak közé. Pihenésre azonban nincs idő, a következő megmérettetés a jövő héten Szombathelyen lesz: a Kisiskolák Országos Diákolimpia versenyén, ahol ismét a megyét és városukat képviselheti a gárda.

A csapat tagjai: Berczi Zoltán, Balogh Tamás Arnold, Horváth Renátó József, Boruzs Benedek, Szilágyi Roland, Kovács József István, Nagy Rafael, Monori Levente, Kompár Adrián. A fiatalokat Juhász László, és Németi Tibor készítette fel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!