Sport

2018.06.30. 17:26

Az én világbajnokságom - Vantara-Kelemen Éva: Ezen a szinten el kell viselni a nyomást

Debrecen - Vantara-Kelemen Éva örülne, ha spanyol–brazil döntőt rendeznének a világbajnokságon.

Debrecen - Vantara-Kelemen Éva örülne, ha spanyol–brazil döntőt rendeznének a világbajnokságon.

A férjemmel mindketten nagyon szeretjük a sportot, a tévében is leggyakrabban kézilabdát vagy focit nézünk. Az oroszországi torna alatt pedig szinte csak foci folyik a tévénkből. Mindig várom, hogy elkezdődjön egy ilyen nagy esemény, már gyermekkoromban is néztem, de mióta megismerkedtem a párommal, aki nagy focirajongó, azóta aztán még inkább képben vagyok. Barcelona szurkolóként elsősorban a spanyolokért, a brazilokért és az argentinokért szorítok. Azt szeretem, ha egy meccsen sok támadás és gól van, és ezek az együttesek a futballjukkal igyekeznek erre törekedni – árulja el a DVSC–TVP kiváló balszélsője, aki hozzátette nem gondolta volna, hogy világbajnokként a németek a csoportkört sem élik túl.

Más kávéház

– Egy-egy hiba még abban a fázisban ugyan belefér, de Özilék egyszerűen nem voltak elég jók ezen a tornán. Most következik az egyenes kieséses szakasz, amely teljesen más kávéház, és amelyről aktív sportolóként tudom, hogy nyomást jelent a játékosokon. Ezen a szinten ezt már el kell tudni viselnie egy labdarúgónak, sőt, a kívülről érkező ingereket át kell tudni alakítani pozitív energiává. Aki jobban viseli ezt a terhet, nagy valószínűséggel az fog továbbjutni az egyes párosításokból.

Spanyol-brazil

A Loki csapatkapitánya arra ugyan nem vállalkozott, hogy a megtippelje a negyeddöntőbe jutott együtteseket, de azt szívesen elárulta, melyik csapatokat látná szívesen a döntőben.

– Óvatos vagyok, mert láttunk már nagy meglepetéseket, de egy spanyol–brazil döntőt nagyon örömmel végig­izgulnék.

MSZ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!