Sport

2018.06.27. 14:04

Az én világbajnokságom: igazságos megoldás a videóbíró

Debrecen - Gyermekkora óta fanatikus magyar és olasz drukker Burai Árpád.

Debrecen - Gyermekkora óta fanatikus magyar és olasz drukker Burai Árpád.

– Mivel egyik csapatom sincs kint az eseményen, számomra ez egy abszolúte laza világbajnokság, így nyugodtan, hátradőlve szemlélem a történéseket – meséli Burai Árpád, akinek így, tét nélkül is tetszik a torna.

Nekem bejön a videóbíró, mert igazságos, kevesebb a vita és nem arról szólnak a hírek, hogy miért nem adta meg a spori a nyilvánvaló tizenegyest."

– Nem feltétlenül az egyéniségekről szól ez a vb, hanem inkább a csapatjátékról. Eddig minden meccsen esett gól, természetesen vannak olyan együttesek, amelyek kellemes meglepetést jelentenek, és akadnak olyanok, amelyek teljesítménye elmarad az előzetestől. Ki gondolta volna, hogy a németek, de főleg az argentinok ilyen bajba kerülnek? A lengyel csapatról nem is szólva, Levandowskiék nagyon halványak voltak, teljesen megérdemelten búcsúztak – véli a Lyuhász Lyácint Bt. frontembere, akinek a horvátok játéka nagyon tetszik, de szerinte jó nézni a mexikóiak futballját is. A németek, a spanyolok és Brazília mellett ezt a két együttest sorolja még azok közé, akik megnyerhetik a világbajnokságot.

Az irániak megszállottsága

Azért is szeretem a vb-t, mert olyan válogatottakat is láthatunk, amelyekkel napi szinten nem találkozunk. Ott van például Irán, aki rám jó benyomást tett. Sokan kifakadtak, hogy micsoda antifutballt játszanak, plusz előzetesen mindenki lesajnálta őket, mondván gyenge bajnokságból érkeztek, de mégis az a fanatizmus, ami őket és szurkolóikat áthatja, egy győzelmet és egy döntetlent eredményezett a csoportban. Az biztos, hogy mostantól nagyobb figyelemmel követem majd az iráni bajnokságot.

MSZ


[related-post post_id="3903686"]

[related-post post_id="3904569"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!