Sport

2018.05.11. 08:46

Sok hiányzója dacára nem adja fel a DEAC

Berettyóújfalu, Debrecen - Az Újfalu látogat a DESOK-ba pénteken este, jön a megyei klasszikus.

Berettyóújfalu, Debrecen - Az Újfalu látogat a DESOK-ba pénteken este, jön a megyei klasszikus.

Hajrájához érkezett a férfi futsal NB I. rájátszása: három fordulóval a vége előtt, a nyolcadik körben a már biztosan döntős MVFC-Berettyóújfalut látja vendégül a DEAC, a felek pénteken 18 órától feszülnek egymásnak a Debreceni Egyetemi Sportcsarnokban. Az A csoportban a Mezei-Vill toronymagasan vezet, 24 pontot gyűjtöttek eddig Trencsényi Jánosék, a cívisvárosiaknak viszont még van félnivalójuk, hét ponttal a negyedik helyen állnak az ötösben, vagyis a legrosszabb esetben még a kiesés elkerüléséért is meccselniük kell majd.

Elek Gergő, a DEAC vezetőedzője a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, rengeteg sérültjük van, ennek ellenére mindent megtesznek majd a siker érdekében. „A bajnokságnak ebben a szakaszában már csak az eredmény számít! Bármilyen csúnya játékkal pontot, pontokat kell szereznünk. Ez természetesen hihetetlenül nehéz feladat Magyarország jelenlegi legjobb futsalcsapatával szemben. A Fradi elleni koncentrációt és küzdeni tudást kell átmentenünk erre a meccsre, csak itt még jó játék is kell a pontszerzéshez” – fogalmazott a mester.

Egy hónappal ezelőtt 4–0-ra tudott nyerni az Újfalu a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!