Sport

2018.05.25. 15:24

Nánás csapatában még egy nő is helyet kapott

Hajdúnánás - Helyt állt a nánási csapat a IV. Magyar Önkormányzatok Focikupáján.

Hajdúnánás - Helyt állt a nánási csapat a IV. Magyar Önkormányzatok Focikupáján.

A fővárosban nemrégiben megrendezett tornát – a megszokott forgatókönyv szerint – idén is az ünnepélyes megnyitó vezette be, ahol előbb Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, majd Tarlós Istvánt képviselve dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes, végül pedig Kovács Péter, a sportpályának otthont adó XVI. kerület polgármestere köszöntötte és biztatta a résztvevőket.

A város csapata igazán erős csoportba került, hiszen Budapest XVI. és XVIII. kerülete mellett Bátonyterenye, Monor, valamint az oroszlányi önkormányzat alakulata is a hatos fogatban volt.

A hajdúságiak szervezetten és fegyelmezetten, helyenként igen parázs mérkőzéseket játszottak. Öt meccsen 10 gólt kaptak és 14-et szereztek, ami a csoport negyedik helyére volt elég.

A mérkőzések mellett a játékosok számtalan új ismeretséget is kötöttek más városok önkormányzatainak csapattagjaival, ezzel is erősítve a magyar városok közötti sportkapcsolatokat.

- Harsányi Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!