Sport

2018.05.10. 10:20

A Debreceni Bátor Szeniorok váltója nyert Szentendrén

Debrecen - A Fizil Ádám, Danyi József, Rentka László alkotta staféta volt a leggyorsabb.

Debrecen - A Fizil Ádám, Danyi József, Rentka László alkotta staféta volt a leggyorsabb.

Második alkalommal vettek részt a debreceni szeniorok és sportbarátaik a Sri Chinmoy Marathon Team rendezésében a 20 km-es éjszakai úszáson Szentendrén, a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidő Központban.

A férfiaknál a Debreceni Bátor Szeniorok váltója (Fizil Ádám, Danyi József, Rentka László) a legrövidebb idő, 5 óra 11 perc 13 mp alatt úszta le a távot, ezzel megnyerve kategóriáját. A cívisvárosiak másik stafétája, A Mesterek és Tanítványok a Bátor Táborért, amelyet Bihari Árpád és Legoza Éva debreceni, és Kehl Dániel pécsi úszó alkotott, a középmezőnyben, a 7. helyen ért célba a 19 férfi- és vegyes összetételű váltó versenyében.

Zimányi András, debreceni szenior eddigi leg­gyorsabb 20 km-es úszását mutatta be, 9 óra 3 perc 50 mp alatt teljesítette a távot, amivel az egyéniben induló férfiak mezőnyében a hatodik lett. A debreceni szeniorok pécsi társaikkal egyre népesebb élménykülönítményes, jótékonysági sportot és adománygyűjtést vállaló csapatot alkotnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!