Sport

2018.04.27. 15:05

Nagy szükség van a pontokra a Lokinál

Debrecen - A Vasas együttese a bennmaradásért, a DVSC a dobogó harmadik fokáért harcol a szezon végén.

Debrecen - A Vasas együttese a bennmaradásért, a DVSC a dobogó harmadik fokáért harcol a szezon végén.

A múlt heti, felcsúti kupa- és bajnoki mérkőzések után szombaton 17 órától ismét hazai pályán játszhat a Loki: a hajdúságiak az utolsó helyen álló, de még simán bennmaradható Vasast fogadják a Nagyerdei Stadionban.

Nagyon készülnek

– Nagyon készülünk erre a mérkőzésre – nyilatkozta a Naplónak a Debrecen támadója, Takács Tamás. – Hazai pályán játszatunk, reményeink szerint jó hangulat közepette, mert sokan kilátogatnak majd a stadionba szombaton délután. A Vasas menekül a kiesés elöl, ezért mindent bele fognak adni ellenünk is, tehát nagyon nehéz összecsapásnak nézünk elébe. De nekünk is nagy szükségünk van a három pontra, mert harcban vagyunk a dobogóért, amit nagyon szeretnénk elérni.

Hazai pályán nem engedhetjük meg, hogy ne mi nyerjük meg a találkozót, szóval nagyon fontos lesz nekünk is a szombati bajnoki meccs”

– szögezte le a játékos.

Ennél azért jobbak

Felvetettük a labdarúgónak, hogy az angyalföldiek az elmúlt bajnoki szezonban a harmadik helyen végeztek, vagyis vélhetően jobb csapatot alkotnak annál, mint amit a helyezésük a jelenlegi pontvadászatban mutat.

[poll id="1663"]

– Teljes mértékben egyetértek ezzel, tud a Vasas szépen focizni és labdát birtokolni – mondta a Loki 20-as mezt viselő játékosa. – Vannak magas embereik, ezért a pontrúgásaik nagyon veszélyesek. Több angyalföldi labdarúgóval csapattársak voltunk a Diósgyőrben, – Egerszegi, Barczi és Manjekar – úgyhogy tudom, hogy páran mire képesek. Szó sincs arról, hogy lebecsülnénk az ellenfelet, koncentráltan készülünk ellenük, hiszen gólveszélyes futballistáik vannak a keretben, akikre oda kell figyelnünk. De mindenképpen itthon kell tartanunk a pontokat – fogalmazott Takács Tamás.

A DVSC–Vasas összecsapás játékvezetője Kassai Viktor lesz.

TN


A találkozót szombaton 17 órától élőben közvetítjük.


[related-post post_id="3842193"]

[related-post post_id="3840852"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!