Sport

2018.04.28. 19:18

„Nagyon nehéz helyzetben vagyunk”

Debrecen – A DVSC vs. Vasas (2-3) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Michael Oenning értékelte a látottakat.

Debrecen – A DVSC vs. Vasas (2-3) NB I-es mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Michael Oenning értékelte a látottakat.

Michael Oenning: A csapat megjutalmazta magát a mérkőzésen, a hozzáállásukkal. A játékosok betartották az utasításaimat, és ez a 60. percig tökéletesen működött. A győzelemért drágán megfizetünk, mert Ádám Martin piros lapot kapott, Szivacski kulcscsonttörés-gyanús. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Herczeg András: Gratulálok a Vasasnak, el kell ismerni, ők voltak a jobbak. Ismét gólt kaptunk a találkozó elején, ezzel görcsőssé, idegessé vált a játékunk, majd jött a második gól. A félidő második felében átvettük a játék irányítását, de nem sikerült gólt lőni. A második félidőben is jól ment a csapatnak, egy kontrából viszont megkaptuk a harmadik gólt. Amikor emberelőnybe kerültünk, mentünk előre, szereztünk két gólt. Hiányzik Ferenczi, Varga, Bódi, és ez érződött a játékon. A csapat mindent elkövetett a közönséggel együtt, de a harmadik találatot nem sikerült bevinni. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, 3-4 ember hiányzik a csapatból, tavasszal egyszer sem sikerült az őszi összeállításban játszanunk.


[related-post post_id="3844439"]

[related-post post_id="3844009"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!