Sport

2018.03.13. 12:38

Roberto Baggio szétnézett az akadémián

Debrecen - Minden idők egyik legnépszerűbb olasz labdarúgója, Roberto Baggio március 13-án és 14-én a Debreceni Egyetemen <a href="/roberto-baggio-a-debreceni-futballegyetemen/3790924" target="_blank">tart továbbképzést</a> a FuNino módszer alapján. Kedden a DVSC-hez is ellátogatott.

Debrecen - Minden idők egyik legnépszerűbb olasz labdarúgója, Roberto Baggio március 13-án és 14-én a Debreceni Egyetemen tart továbbképzést a FuNino módszer alapján. Kedden a DVSC-hez is ellátogatott.

A Juventus, az AC Milan és az Internazionale egykori játékosa, az Aranylabdás támadó kedden kilátogatott a Debreceni Labdarúgó Akadémiára is. Herczeg András vezetőedző és egyben a DLA ügyvezetője üdvözölte a legendát és a sportorvosokból, edzőkből álló küldöttséget, bemutatta a létesítményt és felvázolta annak működését.

Az egykori olasz válogatott futballista megtekintette a pályákat, találkozott a Debreceni Labdarúgó Akadémia edzőivel, és természetesen néhány közös fotó is készült.

Forrás: dvsc.hu


[related-post post_id="3790924"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!