Sport

2018.03.14. 12:06

BL: gyermekáldásra jöhet a továbbjutás?

Barcelona, Isztambul - Messinek a hétvégén megszületett a harmadik gyereke, szerdán pedig a Chelsea ellen ünnepelne a BL-ben.

Barcelona, Isztambul - Messinek a hétvégén megszületett a harmadik gyereke, szerdán pedig a Chelsea ellen ünnepelne a BL-ben.

Nemrég kürtölte világgá a sportsajtó, hogy szombaton egy barcelonai klinikán megszületett a Barca csatárának, Lionel Messinek harmadik fia, Ciro Messi.

Isten hozott, Ciro! Köszönjük Istennek, hogy minden rendben zajlott. A baba és az anyukája is jól van, elmondhatatlanul boldogok vagyunk”

– olvasható az argentin világsztár közösségi oldalán, aki emiatt kihagyta a mérkőzést, és a kórházból szurkolt a Barcelonának a Málaga elleni, 2–0-ra megnyert bajnokin.

Nem sokkal később felesége, Antonella Roccuzzo is feltöltött egy közös képet, amelyen mindhárom gyermekük szerepel. A 30 esztendős játékos első kisfia, Thiago 2012 novemberében, míg Mateo 2015 szeptemberében látta meg a napvilágot. A katalán fanatikusok máris emlékeztetnek rá, hogy a legutóbbi Messi-bébi születésének évében a Barca megnyerte a Bajnokok Ligáját. Hogy ez ezúttal is így legyen, előbb szerdán 20.45-től (tv: M4 Sport) a Chelsea-t kellene kiejtenie. Az első meccsen 1–1-es végeredmény született, Willian vezető góljára a második félidőben Messi válaszolt, Andrés Iniesta passzából.

Iniesta is ott lesz?

Nagy kérdés, hogy ezúttal ott lesz-e Iniesta a nyolcaddöntő visszavágóján. A középpályás másfél hete szenvedett combsérülést. A spanyol sajtó szerint hasonló sérüléssel minimum két-három hetet szoktak kihagyni a játékosok, a klub azonban szeretné, ha Iniesta már most bevethető lenne.

A nap második meccsét Isztambulban rendezik, ahol a Besiktas a becsületéért száll harcba a Bayern München ellen az odavágón elszenvedett 5–0-s zakó után. A találkozót 18 órától a Sport1 élőben közvetít.

HBN


[related-post post_id="3794269"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!