Sport

2018.02.06. 11:26

Super Bowl: telt ház a Red & White-ban

Debrecen - A Debrecen Gladiators és a Red & White szurkolói klub közös szervezésében Super Bowl-estre várták a debrecenieket február 4-én és 5-én.

Debrecen - A Debrecen Gladiators és a Red & White szurkolói klub közös szervezésében Super Bowl-estre várták a debrecenieket február 4-én és 5-én.

A programsorozat már vasárnap este kezdődött. Az első vendég Dombi Tibor, a DVSC legendás labdarúgója volt, akit nagyon hamar körbe vettek a kilátogatók. A Loki többszörös magyar bajnok játékosa ugyanis köztudottan nagy New England Patriots-szurkoló. Az eseményen amerikaifutballos élményeivel és történeteivel gazdagította az estét. Elmondta azt is, ha az Egyesült Államokban született volna, akkor valószínűleg tojásfocit fogott volna először a kezébe. A rendezvényen a cívisvárosi együttes egy hivatalos mezzel is meglepte a Bombázót, amellyel tiszteletbeli csapattaggá avatta őt.

Fotó: Ábrán Szabolcs

Ezt követően az Esportok szerelmesei kerültek előtérbe, ugyanis a DVSC a Reál Leyendász csapatával mérte össze erejét. Két igen izgalmas találkozó után végül két 2-1-es vereséget szenvedett a Loki, de mindkét párharcban a végletekig küzdött a győzelemért.

Fotó: Ábrán Szabolcs

Az este hátralevő részében már teljesen a tojásfocié volt a főszerep. Kvíz, tippjáték és a New England Patriots-Philadelphia Eagles találkozó teremtette meg a jó hangulatot. Még a DVSE férfi pólósai is csatlakoztak az estéhez. Két gyengélkedő védelem és két igazán erős támadósor kiélezett csatáját láthattuk, amelyen mind a Sasok, mind a Patrióták szurkolói megmutatták, hogyan buzdítják kedvenceiket. Végül az Eagles-szimpatizánsok örülhettek együtt csapatukkal, hiszen a Philly története során először nyert Super Bowlt.

Az eredménytől függetlenül mindkét szurkolótábor tagjai elégedetten távoztak a Red & White-ból egy élményekben gazdag estét követően.

- Gladiators Sportegyesület -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!