Sport

2018.02.06. 15:03

Csábítják a Loki tehetségét

Debrecen - Sajtóhírek szerint Ausztriában köthet ki a 16 esztendős, utánpótlás-válogatott labdarúgó.

Debrecen - Sajtóhírek szerint Ausztriában köthet ki a 16 esztendős, utánpótlás-válogatott labdarúgó.

A Nemzeti Sport Online Ausztriából származó értesülései szerint a 16 éves, debreceni Bukta Csaba személyében újabb magyar U-válogatott tehetség szerződhet a Red Bull Salzburghoz, illetve annak fiókcsapatához, az osztrák másodosztályú Lieferinghez.

Bukta a téli felkészülést már a DVSC első csapatával kezdte meg, jelenleg pedig az U17-es válogatott spanyolországi edzőtáborában vesz részt, ám a hírek szerint hamarosan azonban Ausztriában folytathatja a pályafutását.

Gólerős játékos

Az MLSZ versenyrendszerében 148 mérkőzésen 182 gólt szerző Loki-játékos egy éven belül – a jelenleg már az első kerethez tartozó Szoboszlai Dominik után – a második magyar U-válogatott tehetség lehet, akit szerződtet a Red Bull Salzburg. Az osztrák klub utánpótlásában egyébként még egy magyart találunk, a még csak 15 esztendős Mester Csaba személyében, aki 2015-ben Győrből került Ausztriába.

HBN


[related-post post_id="3758558"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!