Sport

2018.02.10. 08:26

Biztos, lesz debreceni arany!

Debrecen - Szombaton már minden súlycsoportban a döntők következnek a Bocskai-emlékversenyen.

Debrecen - Szombaton már minden súlycsoportban a döntők következnek a Bocskai-emlékversenyen.

Nagy Tímea, a DVSC ökölvívója fordított alapállású cseh ellenfelét győzte le óriási szurkolás közepette a 62. Bocskai Ökölvívó Emlékversenyen az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

– Meglepett a balkezes ellenfelem, kicsit könnyebb mérkőzésre számítottam. Talán ennek köszönhetően nem is voltam technikailag a helyzet magaslatán, de a több tiszta találatom miatt meg tudtam nyerni a mérkőzést – vélekedett az összecsapásról a bokszoló. Mivel a női mezőnyben a 75 kg-os súlycsoportban csak három induló volt, így az már a sorsolásnál eldőlt, hogy a szintén DVSC-s Pallás Szimonetta biztosan döntős. Hozzá pedig vetélytársként így Nagy Tímea csatlakozhat, ez pedig azt jelenti, hogy a Bocskain lesz debreceni első hely.

– Az, hogy mi lesz a döntőben, még titok, mivel régóta ismeri egymást a két lány, ráadásul klubtársak. Az már önmagában is nagy dolog, hogy Timi egy évvel a szülés után, a harmadik meccsét már így lehozza. Azt se felejtsük el, hogy nemrég volt egy műtétje, amikor már edzésbe állt. Sok munka vár még ránk, hogy az igazi Nagy Timit láthassa a közönség, de dolgozunk keményen – mondta el véleményét Salánki László edző a tegnapi mérkőzésről.

Zúghat a „Hajrá Magyarok”

Rajtuk kívül a férfi mezőnyben is szoríthatunk magyarokért a döntőnapon. Például: Szaka István, Gálos Roland, Vadász András is a legfényesebb éremért bokszolhat ma. A program a tévéközvetítés miatt az eredetileg tervezettől két órával később, 17 órakor kezdődik.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!