Sport

2018.02.12. 11:45

A sereghajtótól kapott ki a DEAC futsalcsapata

Debrecen - Pont nélkül tértek haza a debreceniek Győrből.

Debrecen - Pont nélkül tértek haza a debreceniek Győrből.

A Bőny otthonában tett látogatást a DEAC a férfi futsal NB I. 14. fordulójában, múlt hétvégén. Az esélyek a vendégek mellett szóltak, meglepetésre mégis otthon tudták tartani a győzelmi pontokat a bőnyiek, 8–5 lett az összecsapás vége.

Az első félidőben csak Lódi Tamás együttese tudott gólt szerezni, kettőt is. Fordulás után Varga Dániel szépített, azonban a hazaiak sem tétlenkedtek. A 35. percben felcsillant a remény a debreceniek előtt, Varga újabb találata után 5–4-re módosult az állás. Ám a hazaiak megint belehúztak, így magabiztos, 8–5-ös sikert arattak.

A cívisvárosiak mestere, Elek Gergő a DEAC.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy a legújabb problémájuk az akarat hiánya. „Néhány pillanatban azt gondoltam a mérkőzésen, hogy egyes játékosoknak mindegy, hogy nyerünk-e, vagy veszítünk. Amikor visszajöttünk a meccsbe, 5–4-nél, akkor pedig a rutin hiányzott, ekkor már akartunk, talán túlzottan is. A Bőny ekkor ezt már olyan játékosokkal, mint Lódi, Harnisch, Matkovics lesimázta. Így belegondolva, hármójuknak több válogatott meccse van, mint nekünk a komplett keretnek NB I-es találkozója. Többek között ezért is fájó, hogy ha felszántjuk a pályát, akkor nem ez lett volna a vége.”

HBN


A tények

Bőny–DEAC 8–5 (2–1)

Győr, Magvassy Sportcsarnok, vezette: Tamási P.

Bőny: Matkovics G. – Rajzinger P., Zobák Cs., Harnisch Á., Peczár Cs. Csere: Pintár R., Szabó R., Nyíregyházky N., Lódi T., Mógor D., Pinczés B., Bogyó K., Bieder T. Vezetőedző: Lódi Tamás

DEAC: Faragó Á. – Kasuba M., Esztergomi Á., Buka B., Varga D. Csere: Dukát P., Bun R., Szentes Bíró T., Tóth A., Kántor T., Sándor B., Szabó P., Györfi Gy. Vezetőedző: Elek Gergő.

Gól: Bogyó K. (8., 25.), Peczár Cs. (19., 37.), Rajzinger P. (24.), Harnisch Á. (26.), Lódi T. (37., 37.), illetve Varga D. (22., 35.), Szentes Bíró T. (34., 40.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!