Sport

2018.01.31. 07:44

Egyetlen pontra olvadt az MVFC előnye

Berettyóújfalu - Nem bírt el a Győrrel a Mezei-Vill, 8–2-re nyertek a hazaiak.

Berettyóújfalu - Nem bírt el a Győrrel a Mezei-Vill, 8–2-re nyertek a hazaiak.

Bepótolta a hetedik fordulóból elhalasztott mérkőzését az MVFC-Berettyóújfalu, hétfőn este az ősi rivális Rába ETO otthonába látogatott a Mezei-Vill. Az újfaluiak ebben a szezonban remek teljesítménnyel rukkoltak elő, az összecsapás előtt 30 ponttal vezették a tabellát. A Győr azonban nem mindig tudja azt a szintet hozni, amit megszokhatott a közönség, persze így is ott van az élbolyban, tizenhárom kört követően 26 egységgel a második helyen állt az ETO. Az előzmények ismeretében talán a vártnál simábban alakult a találkozó, 8–2-re nyertek a hazaiak, így egy pontra olvadt a Berettyó előnye.

Villámgyors hazai góllal nyitott a Győr, mely a harmadik percben már 3–0-ra vezetett. Javi Sanchez faragott a hátrányból a 14. minutumban, ám a félidő legvégén Juanra ismét villant, 4–1-es állásnál jött a szünet. Fordulás után ott folytatta a Rába-parti együttes, ahol abbahagyta, tovább nőt a házigazdák előnye. A vendégektől Javi Sanchez újabb találatot szerzett, ám ez nem sokat jelentett a végelszámolásnál, 8–2-re nyert az ETO.

HBN


A tények

Rába ETO–MVFC-Berettyóújfalu 8–2 (4–1)

Győri Egyetemi Sportcsarnok, 250 néző, vezette: Czene-Joó Á.

ETO: Alasztics M. – Klacsák B., Alex Constantino, Dávid R. Csere: Klcsó G., Papp B., Tama Á., Gonzalez M., Vas Á., Sáhó K., Bognár B., Kőfalvi P. Vezetőedző: Javier Rodriguez

MVFC: Tihanyi Cs. – Szabó P., Amílcar, Harmati T., Trencsényi J. Csere: Mezei D., Javi Sanchez, Kovács I., Daróczi D., Gál I., Nagy D., Takács Z. Vezetőedző: Mullor Cabrera Sergio

Gól: Juanra (1., 3., 20.), Alex Constantino (3., 23.), Gonzalez Martinez (23.), Dávid R. (24., 35.), illetve Javi Sanchez (14., 29.)

Sárga lap: Gál I. (33.), Alex (40.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!